MR. SUSHI BEST

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 193 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr. Sushi Best. Meer weten? Ontdek meer

13 nov 2022 om 18:01 Lekker en snel geleverd
24 okt 2022 om 19:53 Wij vonden het helaas niet lekker :( Het meeste van het eten was koud en klef geworden. We hadden aangegeven dat we geen wasabi en gember wilde tegen verspilling maar kregen het wel.
24 okt 2022 om 19:32 Heerlijke sushi, werd bezorgd op het aangevraagde tijdstip!
7 okt 2022 om 19:28 Heerlijke sushi.
6 okt 2022 om 22:29 Super!
22 sep 2022 om 21:46 Ik dacht dat het 45min zou duren maar de bezorger was er binnen 20 min. En de pokebowl was echt heerlijk, een favoriet!
5 sep 2022 om 2:25 Het was langer als 90 minuten en weer hetzelfde excuus het is druk. Zet dan niet in de app dat het binnen 45 minuten zou zijn erg jammer
2 sep 2022 om 22:07 This store is mostly so busy , so I basically choose pick up my order and I also satisfied with my order in Today ! rice perfect ,avocados so pretty top of the sushi! they always keep it good taste ! Thanks for made it
28 aug 2022 om 9:26 Kwaliteit eten was echt niet naar wens. Gember zat verpakt in kleine zakjes en de sushi smaakte niet vers.
27 aug 2022 om 20:06 Prima eten en bezorgen ruim op tijd, Top
15 aug 2022 om 23:33 delicious will order again thank you yummy #loveit #myunclediddntlukesushibuyhelikedthis #makeadiscountcode
1 aug 2022 om 22:17 Beste Sushi die ik heb gegeten de afgelopen periode. Kwaliteit was perfect. Bezorg is ook op tijd. Bedankt!